Λίγα λόγια

Μερκουρόπουλος Medical

Η εταιρεία Merkouropoulos Medical ιδρύθηκε το 2013 µε κύρια δραστηριότητα την Αποκατάσταση Ακοής με χρήση ακουστικών βαρηκοΐας αλλά και την εμπορία ιατρικού εξοπλισμού για ΩΡΛ κλινικές και ιατρεία.

Η έδρα μας βρίσκεται στην Καβάλα με γραφεία εξυπηρέτησης στην Αθήνα, στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη τις Σέρρες την Χρυσούπολη και το Ηράκλειο Κρήτης.

10 και πλέον χρόνια μετά, λειτουργούμε προηγμένα κέντρα ακοής που συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα, προσφέροντας κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις για την βελτίωση της ακοής.

Με έμφαση στην ενσυναίσθηση και τη φροντίδα των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, συνεργαζόμαστε με ειδικούς επιστήμονες και ΩΡΛ ιατρούς.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους οίκους ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων για την καλύτερη υποστήριξη τόσο των ιατρείων όσο και των κέντρων ακοής.

Παραμένουμε αφοσιωμένοι στη βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας με συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών μας.

Merkouropoulos Medical. 10 χρόνια ακούμε τις ανάγκες σας και …συνεχίζουμε!

Μερκουρόπουλος Medical

Aντιμετωπίζουμε κάθε ασθενή με την ίδια σοβαρότητα και αφοσίωση, εγγυώμενοι την ακρίβεια και την ασφάλεια σε όλες τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες μας.

Μερκουρόπουλος Medical

Προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και τις εξελίξεις, προκειμένου να προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις.

Μερκουρόπουλος Medical

Κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Στηριζόμαστε στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση για να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε περίπτωση.

Μερκουρόπουλος Medical

Δεσμευόμαστε στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για την πλήρη ικανοποίηση και εμπειρία των πελατών μας.

Δίπλα στον ασθενή

Οι αρχές μας

Επιδιώκουμε να προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών μας, εξασφαλίζοντας προσβασιμότητα στην επικοινωνία και στον κόσμο γύρω τους.

Χαρούμενοι πελάτες

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

Η ανταπόκριση και η ευγνωμοσύνη που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας ενισχύει την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες τους. Με κάθε ευκαιρία, είμαστε υπερήφανοι που διαμορφώνουμε θετικές και διαρκείς σχέσεις με τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους την υποστήριξη και τη φροντίδα που αξίζουν.

Τα νέα μας

Τελευταία άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Ακοής: Αλλάζουμε νοοτροπία!

Παγκόσμια Ημέρα Ακοής: Αλλάζουμε νοοτροπία!

Η αποκατάσταση της ακοής ουσιαστικά είναι η αποκατάσταση της ζωής. Κάθε χρόνο στις 3 Μαρτίου [3/3] γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ακοής γιατί ο αριθμός «3» οπτικά μοιάζει πάρα πολύ με το αυτί του ανθρώπου. Φέτος  ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στέλνει  ένα

Απώλεια ακοής και άλλα παράδοξα σημάδια υψηλής χοληστερίνης

Απώλεια ακοής και άλλα παράδοξα σημάδια υψηλής χοληστερίνης

Ποιο είναι το λιγότερο γνωστό σύμπτωμα του «σιωπηλού δολοφόνου» που επηρεάζει 1 στους 4 ανθρώπους και εμφανίζεται στα αυτιά. Η χοληστερόλη είναι μια λιπαρή ουσία στο αίμα, τα αυξημένα επίπεδα της οποίας προκαλούνται κυρίως από

60% των προβλημάτων ακοής μπορούν να αντιμετωπιστούν στην πρωτοβάθμια περίθαλψη

60% των προβλημάτων ακοής μπορούν να αντιμετωπιστούν στην πρωτοβάθμια περίθαλψη

Για την ανάγκη της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σχετικά με την απώλεια ακοής και την προώθηση της φροντίδας των αυτιών και της ακοής κάνει λόγο σε άρθρο του ο Μιχάλης Μερκουρόπουλος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα